 
                
            
	3 тиквички
	3 средно големи картофа 
	1 морков 
	1 глава кромид лук 
	1 връзка пресен копър 
	2 скилидки чесън 
	6 филийки ръжен хляб
	2 с.л. майонеза 
	20 гр. краве масло 
	зехтин
	сол
	черен пипер
	Измиваме и нарязваме на едро тиквичките, моркова, картофите и лука. Слагаме зеленчуците в 1 литър студена вода и ги сваряваме. След като са готови овкусяваме със сол и черен пипер. Прибавяме майонезата, маслото и малко зехтин. Пасираме супата до получаването на хомогенна смес.
	За крутоните:
	Нарязваме копъра на ситно и филийките на кубчета. Нарязаните кубчета ги слагаме върху хартия за печене и ги поливаме с малко зехтин. Разбъркваме добре и накрая поръсваме копъра. Печем на 220 градуса докато крутоните получат златисто - кафява коричка. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








