6 Август 2012
                
                202722
            
                                                                        Кюфтета с Пармезан
                                                                                                Бързи кюфтета с бекон  
                                                                                                Нервозни кюфтета
                                                                                                Лесни кюфтета на скара
                                                                                                Кюфтета  на скара с кашкавал
                                                                                                Пълнени кюфтета
                                                                                                
                            Кюфтета от пилешко
                                                                                                Пържени кюфтета
                                                            
                Кюфтета от пилешко
	500 г пилешки гърди
	3 с. л. майонеза
	1 яйце
	1-2 с. л. нишесте
	сол
	смлян черен пипер
	• Месото се накълцва с нож като за кайма (или 3 пъти на "ПУЛС" в блендер).
	• В така получената смес се добавят майонезата, яйцето, нишестето, солта и черният пипер.
	• Всичко се разбърква добре.
	• В тигана на среден огън се загряват около 2 с. л. олио.
	• Кюфтетата се поставят с помощта на супена лъжица (1 кюфте е около 1-2 с. л. от сместа). 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







