14 Август 2017
                
                184903
            
                                                                        Консервиране на лозови листа за зимата
                                                                                                Консервиране на лозови листа с осоляване
                                                                                                Лозови листа в буркани рецепта
                                                                                                Лозови листа във фризера рецепта
                                                                                                
                            Лозови листа в буркани с джоджен и девесил
                                                            
                Лозови листа в буркани с джоджен и девесил
Необходими продукти:
- събират се по-млади листа
 - копър
 - девисил
 - джоджен
 - сол
 
Начин на приготвяне:
Листата се измиват добре и се нареждат един върху друг по 15. Нарязват се наситно копър, девисил и джоджен и се слага по малко от тази смес в средата на купчинката. Листата се загъват от двете страни, сгъва се върхът и се навиват стегнато на руло. Завързват се с конец и се поставят изправени в буркана. Обикновено се събират по 5 рула. Слага се 1 супена лъжица сол и се заливат с вода до горе. Леко се натискат, за да поемат водата и после отново се долива. Бурканите се затварят и се стерилизират, докато заври водата, след което се смъкват от огъня и се обръщат. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







