Консервиране на лозови листа за сарми

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Лозови листа в буркани с джоджен и девесил
173881

Лозови листа в буркани с джоджен и девесил


Необходими продукти:

  • събират се по-млади листа  
  • копър 
  • девисил  
  • джоджен  
  • сол 


Начин на приготвяне:

Листата се измиват добре и се нареждат един върху друг по 15. Нарязват се наситно копър, девисил и джоджен и се слага по малко от тази смес в средата на купчинката. Листата се загъват от двете страни, сгъва се върхът и се навиват стегнато на руло. Завързват се с конец и се поставят изправени в буркана. Обикновено се събират по 5 рула. Слага се 1 супена лъжица сол и се заливат с вода до горе. Леко се натискат, за да поемат водата и после отново се долива. Бурканите се затварят и се стерилизират, докато заври водата, след което се смъкват от огъня и се обръщат. 

1
2 3 4 5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft