 
                
            
	за 6 порции:
	250 г бутер тесто
	10 малки глави лук
	30 г краве масло
	1 чаена лъжичка захар
	6 яйца
	20 г сметана
	150 г настърган кашкавал
	щипка настъргано индийско орехче
	1 чаена лъжичка мащерка
	сол
	черен пипер
Разточете леко тестото и го поставете във формата така, че да се получи нисък борд. Набодете с вилица, покрийте с пергаментова хартия и поставете отгоре сурови бобени зърна. Изпечете до полуготовност - 15-20 минути при температура 210 С. Нарежете лука и го запържете в олиото, добавете захарта и задушете на тих огън 20 мин, разбърквайки от време на време. Махнете пергамента и зърната от кошничката и я запълнете с лука. Смесете яйцата, сметаната, кашкавала, индийското орехче, мащерката, посолете със сол и черен пипер. Залейте с тази смес лука и печете 15 минути при температура 210С.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








