Апетитка и лютивка рецепти

вход през zajenata.bg
514247

Лютивка с доматен сос

1.5 кг чушлета
2 кг домати
100 г сол
150 г захар
200 мл олио

Чушлетата се опукват. Доматите се смилат и се сваряват. Прибавят се чушлетата, олиото, захарта, солта и се варят до сгъстяване. Нареждат се в буркани от 1 л, запечатват се с капачки и се стерилизират 5 минути.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft