Магданозена яхния с пиле

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с пиле
Магданозена яхния с пиле
Магданозена яхния с пиле
admin
Добавена от: admin
35684
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 пиле
1 кафена чашка разтопена мазнина
50 г краве масло
1 глава кромид лук
5 връзки магданоз
1 чаена чаша кисело мляко
2 жълтъка
1 морков
1 лимон
сол на вкус

Почистената и измита птица се нарязва на порционни парчета, които се запържват в сгорещената мазнина и се изваждат. В същата мазнина се задушава до омекване нарязаният лук, посолява се, залива се с гореща вода и се кипва. Връща се месото и се прибавя добре измитият и едро нарязан магданоз. Ястието се вари на умерен огън до омекваме на месото, застройва се с разбитите жълтъци н киселото мляко, подправя се с изстискания от лимона сок и се оцветява с прецеденото краве масло, в което е задушен настърганият морков.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft