Малинова торта с бял шоколад
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            31772
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Бисквитите се смилат в кухненски робот (или с машинка за месо). Прибавя се разтопено масло и се разбърква, докато се смесят добре. Сместа се изсипва в тава с отделящо се дъно и се разпределя равномерно.
Малините се слагат в тенджера и се пюрират. Прибавят се захар и шоколад и се вари, докато се разтопят. Оставя се да се охлади напълно.
	Желатинът се разтваря в малко вода и леко се загрява. След това се добавя при малините.
	
	Сметаната и млякото се разбиват до получаване на пухкава смес. Добавят се към малините и се разбъркват внимателно, докато се смесят добре.
Пълнежът се изсипва върху блата и се слага в хладилник, докато желатинът се стегне.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








