Мариновани свински шницели

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Мариновани свински шницели
Мариновани свински шницели
admin
Добавена от: admin
20065
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 свински шницели
9 л. олио за намазване
сол

За марината:
1 глава лук ,нарязана на парченца
4 л. винен оцет
4 л. червено вино
щипка розмарин
мащерка

Приготвя се марината от посочените продукти. Шницелите престояват 1 час в марината. Изваждат се и се подсушава с домакинска хартия. Ако месото не е тлъсто, трябва да се намажат с олио. Пекат се върху намазаната с олио скара по 4-5 мин от всяка страна. От време на време се намазват с останалата марината, от която е остранен лукът. Посоляват се накрая.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft