Вкусни ястия от Мексиканската кухня

вход през zajenata.bg
332473

Мексиканска супа от боб

300 г зрял фасул (за предпочитане черен или кафяв), 1 глава лук, пресен джоджен, сол,
2 супени лъжици заквасена сметана, 1 супена лъжица олио, 2 скилидки чесън.

Бобът се вари до пълно разваряване заедно с лука, нарязан на четири, скилидките чесън и джоджена. Когато стане готов, се добавя сол и се пасира. В друг съд леко се запържва олиото и към него се прибавя пасираният боб. Вари се още 10 минути на бавен огън. Сервира се в купички, украсен с малко сметана отгоре. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft