22 рецепти за консервирани готови манджи в буркани

вход през zajenata.bg
1486890

Миш-маш в буркани

Прoдукти: 3 кг зелена “Капия”, 2-3 люти чушлета, 800 г твърдо краве сирене, 1 връзка магданоз, 100 мл олио

Нaчин на приготвяне: Изпичаме чушките и ги прекарваме през месомелачка. Сгорещяваме олиото и леко запържваме пюрето от чушки, като прибавяме наситнените люти чушки. Сваляме сместа от котлона и я наръсваме с магданоз. Прибавяме натрошеното на по-едри бучки сирене, объркваме и ако е необходимо – посоляваме. Насипваме плътно сместа в бурканчета, затваряме и стерилизираме 15 мин.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft