Вкусни рецепти с чушки

вход през zajenata.bg
291680

Миш-маш с чушки

Продукти:
4 бр. чушки
3-4 бр. домати
200 г сирене
4 бр. яйца
магданоз
олио

Приготвяне:
Чушките се нарязват на ситно и се запържват в сгорещеното олио, след което към тях се прибавя сокът от настърганите домати. Когато сместа почне да се сгъстява се слага намачканото бяло сирене, бърка се 1-2 минути, докато се стопи сиренето и стане хомогенна смес, и се изсипват и разбитите яйца. Разбърква се докато стане на каша и преди да се свали от огъня се слага нарязан магданоз.

Ако в тази рецепта чушките са нарязани на едро, доматите са нарязани, а не им се взима само соса, сиренето е надробено (не намачкано) и яйцата не са разбити преди да се сложат, а се чукват и тогава се разбъркват, то миш-маша ще стане по-сочен и на по-едри парчета.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft