Млечен сос за колсло
    
    
    
                
            
                 9 Април 2013
            
            
            18001
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 1/2 с.л. нискомаслено кисело мляко
	2 1/2 с.л. обикновено кисело мляко
	3/4 ч.л. настърган хрян
	малка връзка копър, нарязана на едро
	3 ч.л. с качул каперси, нарязани на едро
	кората и сока от половин лимон
	сол и черен пипер на вкус
Смесете всички съставки в купа. Оставете за около 10 минути, за да се смесят добре вкусовете, след това подправете на вкус. Може да използвате соса освен към колсло и към други зелени или зелеви салати.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








