Млечен хляб
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            73339
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	600 г брашно с набухвател
	1 бр. яйце
	340 мл прясно мляко
	2 ч.л. суха мая
	1 ч.л. сол
	1 ч.л. мед
Време: 3 часа
В кошничката на хлебопекарната се поставят първо разбитото яйце и млякото, Прибавят се солта и меда. Изсипва се брашното с маята. Включва се на програма Basic, градуси силно. След 3 часа хлябът се изважда, покрива се с кърпа и изстива върху решетка.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








