Млечна баница за закуска
    
    
     
                
            
                19 Декември 2013
            
            
            52829
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Корите се мажат с разтопеното масло и се подреждат в намаслена тавичка. Слагат се в предварително загрята умерена фурна (180 гр.) и се пекат до зачервяване. Щом се зачервят отгоре, с помощта на лопатка се обръщат и от другата страна. Готовите кори се вадят от фурната и се оставят да се охладят. През това време се приготвя заливката: яйцата се разбиват на крем със захарта, добавят се постепенно млякото и ванилията. С получения крем се залива баницата и се допича на силна фурна до готовност на крема. Преди поднасяте се наръсва с пудра захар.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








