Морски език в сос от бяло вино

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Морски език в сос от бяло вино
Морски език в сос от бяло вино
admin
Добавена от: admin
17150
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Навиваме почистеното филе на рула и поставяме в намазана с мазнина огнеупорна тенджера. Посоляваме, поръсваме черен пипер, заливаме с виното и добавяме естрагона; захлупваме тенджерата и я поставяме за 10 минути в слаба фурна. От 30 г масло и брашното правим светла запръжка, разреждаме я с гореща сметана и виното от изпечения морски език и варим, докато сосът стане умерено гъст. Заливаме филето със соса, поръсваме с нарязан естрагон, галета, парченца масло и запичаме на грил до порозовяване. Поднасяме с гарнитура от варени картофи или прясна салата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft