Мусака с кускус
    
    
    
                
            
                 6 Февруари 2012
            
            
            40794
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сварете кус-куса в подсолена вода, след което го отцедете. Залейте го с разтопеното масло. Отделно задушете в олиото нарязания на ситно лук и каймата. Прибавете доматеното пюре, размито в малко вода, и подправете с черен пипер и сол на вкус. Оставете сместа да се задушава 20-30 мин, като я заливате с малко вода от време на време, за да не загори. След това изсипете кус-куса, разбъркайте леко и разстелете получената смес в намазнена и поръсена с галета тава. Разбийте яйцата, посолете ги леко и залейте с тях ястието. Изепчете го в умерена фурна за около 10-15 мин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








