Какво да сготвим набързо за вечеря с колбаси

вход през zajenata.bg
630089
Наденица, бекон и яйца

Наденица, бекон и яйца

200 г пушена, сурова наденица
200 г бекон, нарязан на кубчета
4 бр. яйца
1 и 1/2 ч.ч. прясно мляко
1/2 ч.ч. заквасена сметана
4 ч.ч. хляб, нарязан на кубчета
1 ч.ч. настъргано сирене
1/2 ч.ч. настърган кашкавал
3 с.л. галета
2 с.л. масло
1 ч.ч. нарязани червени и зелени чушки
1 глава лук
чесън, магданоз, розмарин

В тиган се загрява 1 с.л. от маслото и в него се задушават лукът и чушките за 3 минути. Прибавя се чесънът и след 30 секунди се слагат розмаринът. В друг тиган в останалото масло се запържва беконът, изважда се върху кухненска хартия и се слагат нарязаните наденички. Разбъркват се, докато порозовеят. В купа се разбиват яйцата, прибавят се млякото, сметаната и тази смес се изсипва към хлебните кубчета. Сместа се оставя да постои 5 минути. След това се прибавят към сместа наденичките и беконът, лука и чушките, магданозът и сиренето. Всичко се излива във форма, покрива се с фолио и се пече 30-40 минути на 180 С. Малко преди ястието да е готово отгоре се поръсва със смесения кашкавал и галета.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft