14 Юни 2013
                
                30343
            Нискомаслени продукти
Мляко, прясно и кисело, сирене, извара ... Присъствието им на трапезата редовно доставя калций на организма и костите. Целесъобразно е да се консумират нискомаслените, от 1%. Така се осиурява същото количество калций без да се натоварваме с мазнини и калории.
	До 50-годишна възраст се нуждаем от 1 г калций дневно. По-късно, за жените над 50 и мъжете над 70 години количеството нараства на 1,2 г.
	Калций се съдържа в зелените листни зеленцуци, сардините и пълнозърнестите продукти.
	 
Здраве за дамите
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







