Огретен със зелен фасул и шунка
    
    
     
                
            
                26 Март 2012
            
            
            14584
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	300 гр. зелен фасул
	200 гр. шунка
	200 гр. кашкавал
	1 к. кисело мляко
	4 яйца
	300 гр. домати
	Сол
	Черен пипер
	Олио
	 
Време: 60 минути
	Сварете добре почистения фасул във вряща подсолена вода за 20 минути. Нарежете шунката на ивици. В намазнена тавичка сложете ред фасул после ред шунка. Разбийте яйцата и киселото мляко, добавете сол и черен пипер на вкус и сместа излейте върху боба и шунката.
	Печете 20 минути след което поръсете с настърган кашкавал и запечете още 5 минути. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








