Оризови топки
    
    
    
                
            
                14 Февруари 2014
            
            
            20978
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Оризът се сварява в подсолена вода, след което се прецежда. Кашкавалът се настъргва, а беконът се накълцва. 
В малък съд се смесват маргарина и яйцата, така че да се получи гладка смес. Отделно се смесват галетата и сметаната. 
В голяма купа се слагат отцеденият ориз, сместа от маргарин и яйца, сместа от галета и сметана, кашкавалът и беконът. Добавят се подправки на вкус и се разбърква добре. 
От приготвена смес се оформят топчета с големината на орех и се изпържват до златисто в сгорещеното олио.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








