Значението на фолиевата киселина при бременност

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за бременни
Основните източници на фолиева киселина
62274

Основните източници на фолиева киселина

Основните източници на фолиева киселина са бобовите растения, маруля, спанак, зеле, зелен лук, грах, боб, соя, цвекло, моркови, домати, брашно, хляб и хлебни изделия от брашно, овес, пшеница, мая. От животинските продукти, богати на фолиева киселина са черния дроб, бъбреците, изварата, яйцата и яйчния жълтък.

1
2
3 4 5 6 7
Още от "Съвети за бременни"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft