Паста с доматено-чеснов сос и босилек
    
    
     
                
            
                 4 Септември 2012
            
            
            63757
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Слага се пастата да се свари. През това време се приготвя сосът: запържват се в зехтина последователно: босилекът, чесънът, а след няколко минути се добавя и доматеното пюре и се изчаква да се сгъсти сосът. Пастата се прехвърля в тавичка, полива се със соса и по желание се запича за 10-тина минути в силна фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








