Рецепти с чушки за зимата

вход през zajenata.bg
1010331

Печени чушки в марината

80 бр. печени червени чушки
2 ч.ч. винен оцет
1 ч.ч. олио
1/2 ч.ч. сол
1/2 ч.ч. захар
500 г моркови
2 бр. глави чесън
1 връзка кервиз

Чушките се обелват. Морковите се нарязват на колелца. Чесънът се обелва и нарязва на едро. Кервизът се измива и нарязва. Всички зеленчуци се смесват и заливат с оцета, олиото, захарта, солта. Престояват 3 часа. Пълнят се бурканчета и се запечатват. Стерилизират се 20 минути от момента на завирането на водата.

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft