Пиле пеперони на фурна
    
    
    
                
            
                 5 Септември 2013
            
            
            27134
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете пилето на порции, като предварително сте го изчистили и измили. Запържете до зачервяване месото в сгорещения зехтин (олио) и го извадете. В същата мазнина запържете до омекване лука и нарязаните на ситно чушки. Прибавете наситнените домати, солта, черния пипер и захарта. В получения сос, след като поври няколко минути, пуснете изпърженото месо. Сложете ястието в умерена фурна и го печете 1 час похлупено с капак, а след това още 1/2 час без капак.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








