Бързи рецепти с крехко пилешко

вход през zajenata.bg
219417

Пиле с печурки

4-5 пилешки пържолки
соев сос
1 глава лук
7-8 средно големи печурки
половин опаковка топено сирене
200 мл.готварска сметана
малко олио
Начин на приготвяне:

Пилешките пържолки се нарязват на кубчета и се мариноват предварително със соев сос.
В тиган се слага малко олио и първо се запържва нарязания на полумесеци лук. Добавят се пилешките кубчета и нарязаните на едро печурки. Всичко се задушава до готовност на месото.
Слага се половината опаковка топено сирене, докато се разтвори, добавя се и течната сметана, запържва се още малко и се сваля от огъня.
Всичко това се изсипва в йенска тенджера, захлупва се с капака и се оставя за 20-тина минути във фурната да се по запече.
Сервира се след като е леко поизстинало.
Добър апетит!

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft