Бързи рецепти с крехко пилешко

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешко филе с шунка и кашкавал
219368

Пилешко филе с шунка и кашкавал

4 пилешки пържоли-филе
гъби
шунка
кисели краставици
кашкавал
топено сирене
черен пипер
сол
вегета
олио или зехтин
Начин на приготвяне:

Гъбите, шунката, киселите краставици и топеното сирене се нарязват на ситно, поръсват се с черен пипер и малко вегета и много малко сол и малко зехтин. Разбърква се с лъжица и това е пълнежът за пържолите. Сместа се разпределя равномерно на всяка пържола, като всяка пържола се завива на руло. Слагаме олио в тавичката, след което и рулцата, сипваме 2 ч.ч. вода. Печем на 200 градуса докато се зачервят. Поръсваме ги с кашкавал непосредствено след като ги извадим от фурната. Поднасяме ги задължително с лимоново резенче и стръкче магданоз за украса. За гарнитура: Млечна салата и катък. Препечен хляб. Подходящи напитки: Бяло сухо вино и минерална вода.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft