Пилешки гърди с лапад и сметана
    
    
    
                
            
                25 Февруари 2012
            
            
            35860
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 бр. пилешки гърди
	1 връзки лапад (спанак)
	100 мл сметана течна
	50 мл олио
	30 гр. масло
	1 вр. лук кромид 
	2 гр. бял пипер
Пилешките гърди се измиват и се подсушават. Изпържват се в мазнината. Добавят се нарязаните лук и лапад (ако нямате - спанак). След като омекнат зеленчуците, се прибавя сметаната. Ястието се задушава на слаб огън още 15 минути. Поднася се с прясно смлян бял пипер и бучица масло върху всяко парче пилешко.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








