 
                
            
	4 пилешки гърди
	1 с. л. MAGGI® Вълшебен вкус Пиле
	2 с. л. царевично брашно
	4 с. л. масло
	200 г фино нарязано финокио или целина
	1 стрък праз, нарязан на кръгчета
	200 г гъби, нарязани на филийки
	200 мл бяло пенливо вино или вермут
	200 мл сметана
	Месото се поръсва с MAGGI® Вълшебен вкус Пиле и се начуква между два пласта фолио за свежо съхранение. Поръсват се с брашното от двете страни и излишното се изтупва.
	В половината от маслото се запържват финокиото, празът и гъбите за 3-4 мин., после се изваждат.
	Добавя се останалото масло и в него запържва месото от двете страни до златисто. Добавят се зеленчуците и всичко се залива с виното. Оставя се да поври 1-2 мин. и се налива сметаната.
	Ястието се оставя да къкри, докато сосът се посгъсти. Може да се поднесе с варен ориз.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








