12 Септември 2013
190668
Червени чушки с кайма и ориз
Червени чушки с гъби и кашкавал
Пилешки гюведжета с червени чушки
Мусака от червени чушки, сирене и яйца
Рецепта за топеница с червени чушки и сирене
Червени печени чушки със сирене и яйца
Печени чушки пане рецепта
Запечени чушки и домати със сирене
Пилешки гюведжета с червени чушки
400 г пилешко филе
200 г гъби
6 бр. печени червени чушки
300 г сирене
200 г кашкавал
4 бр. яйца
800 г млени домати (1 буркан)
6 скилидки чесън (1 връзка пресен)
по 1 ч.л. риган и босилек
по 1/2 ч.л. чубрица, черен пипер и сол
олио
Пилешкото филе , гъбите и чушките се нарязват на парченца. В тенджерка с малко олио се запържват пилешкото и гъбите, след това се прибавят чушките и доматите, оставят се да поврат на тих огън докато изври водата от доматите. Слага се солта, чесъна и всички подправки, получената смес се разпределя в 4 гювечета (подмазани с олио), отгоре се разпределя натрошеното сирене, счупва се по едно яйце и се пече около 35 минути. 10 минути преди да станат готови се поръсват с настъргания кашкавал и се допичат до златисто.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари