Лесни рецепти за ястия с червени чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Червени чушки с гъби и кашкавал
190792

Червени чушки с гъби и кашкавал

5 бр. червени чушки - капия
250 г майонеза
100 г кашкавал
100 г гъби
50 г масло
2-3 скилидки чесън
сол
черен пипер

Чушките се изчистват от семето, разрязват се по дължина на 2 и се потапят за 1-2 минути във вряща подсолена вода. Гъбите се почистват, нарязват на ситно и се задушават в маслото и малко вода. Кашкавала се настъргва на едро ренде и 2/3 от него се смесва с майонезата и гъбите. Сместа се подправя със счукания чесън, черен пипер и сол и се разпределя върху студените чушки. Поръсват се с останалия кашкавал и се запичат в силна фурна за 1-2 минути.

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft