Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пилешки дробчета навити с бекон
165730

Пилешки дробчета навити с бекон

500 г пилешки дробчета
200 г бекон
200 мл сметана за готвене
1 с.л. тахан
пипер меланж
кимион
сол и зехтин
магданоз за декорация
10 г масло


Приготвяне:
Овкусете пилешките дробчета със сол, пипер меланж и кимион. В загрят тиган с малко зехтин запечатайте дробчетата. Увийте запечатаните дробчета с бекон и наредете в тава за печене. Запечете в загрята фурна на 200С за 20 минути. За соса в тиган загрейте сметаната за готвене и тахана. Непрекъснато бъркайте, докато соса се сгъсти. Накрая на термичната обработка добавете бучка масло. Овкусете със сол и пипер меланж. Поднесете порция от дробчетата със соса и гарнирайте със стрък магданоз.

1 2
3
4 5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft