Бързи рецепти с пилешки дробчета

вход през zajenata.bg
165614

Пилешки дробчета с гъби

продукти
500 г пилешки дробчета
4 глави лук
200 г лютеница
300 г гъби
1 с.л. червен пипер, черен пипер, чубрица, сол, щипка мащерка
няколко капки соев сос


приготвяне:
Слагаме в загрята мазнина почистените и измити пилешки дробчета. Намаляваме силата на огъня защото има опасност дробчетата да започнат да се пръскат. Като се позапържат малко добавяме нарязаните гъби и подправките. Когато станат почти готови слагаме и нарязания на ивици лук и лютеницата. Оставяме на огъня още 4-5 минути и след това ястието е готово.

1 2 3
4
5 6 7 8
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft