Хрупкави и вкусни пилешки филенца рецепти

вход през zajenata.bg
361912

Пилешки филенца с чесън

пилешко месо - 150 г  филенца, чесън - 2 скилидки, лимонов сок - 1 ч.л., зехтин - 1/4 ч.ч., яйца - 3 броя, само белтъци, гъби - 120 г печурки, сол, бял пипер, магданоз, масло - 1 с.л.маруля, пресен лук

Пилешките филета се мариноват в марината Пригответе марината от ситно нарязания чесън, лимоновия сок, сол, пипер и зехтина и накиснете пилешките филенца за около половин час.

Разбийте белтъците и панирайте в тях филенцата. Изпържете ги в силно сгорещена мазнина и ги отцедете върху кухненска хартия. Задушете гъбите в масло.

Сервирайте в чинията зелена салата с лук за канапе, върху нея гъби и най-отгоре пилешките филенца.  

1 2 3 4 5 6
7
8
Пилешки ястия
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft