Пролетна агнешка яхнийка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пролетна агнешка яхнийка
Пролетна агнешка яхнийка
admin
Добавена от: admin
25759
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Нарязва се агнешкото месо на хапки и се изпържва в маслото. Изважда се месото и в същата мазнина се изпържва нарязаният на ситно лук. Прибавят се 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер и агнешкото месо. Налива се топла вода, колкото да покрие месото, добавя се сол на вкус и се оставя да ври на тих огън до сваряване на месото. Когато яхнийката е готова се поръсва с нарязан магданоз. Поднася се с кисело мляко.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft