Пролетни бързи ястия с коприва

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пролетна супа от коприва
164701

Пролетна супа от коприва

около половин кг  коприва ,  1 каф. чашка ориз или фиде лук, морков олио сол на вкус яйце, и 3-4 лъжици кисело мляко за застройката
Приготвяне:
В малко вода задушаваме първо лука и моркова, След като омекнат прибавяме предварително измитата и ситно нарязана коприва. След като си промени цвета, доливаме литър -два топла вода и след завиране прибавяме и ориза. Ври около половин час и е готова. Малко като изстине я застройваме с разбитото яйце и млякото. Пожелание може да я поръсим с пресен магданоз, целина или гьозум – просто въпрос на вкус.
 

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft