Пролетни бързи ястия с коприва

вход през zajenata.bg
164686

Ястие с коприва и орехи

1/2 кг коприва ,   1 чаша ориз,   1 чаша скълцани орехи,   сол, мазнина, сминдух, чубрица на вкус и лук
Приготвяне:
Оризът се сварява, отцежда и измива със студена вода. Копривата се запарва и нарязва на дребно. В загрятата мазнина се слага нарязаният лук, който се задушава до златисто, добавя се копривата, оризът и след 3 минути и орехите. Добавят се овкусителите и се разбърква. Отстранява се от огъня.

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft