Пролетни бързи ястия с коприва

вход през zajenata.bg
164558

Супа от коприва

3 пълни шепи прясна коприва
 1 голяма глава лук
 1 морков
 1 к. ч. стерилизирани домати
 1 ч. ч. фиде
 1 яйце
 3-4 с. л. кисело мляко
 олио
 червен пипер
 чубрица
 захар
 сол

 Приготвяне:
 В сгорещено олио се задушава наситнен лук с червен пипер. Добавя се измита и на ситно нарязана коприва с настърган морков, долива се вода и се оставя да ври около 15-20 мин. Добавят се доматите, подправките и фидето. Супата ври още десетина минути като преди да се махне от котлона се добавя застройка от кисело мляко и яйце.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft