Рецепти за пълнено пиле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнена кокошка с булгур и кисело зеле
83248

Пълнена кокошка с булгур и кисело зеле

продукти:
1 бр. кокошка
1 ч.ч. булгур
1/3 ч.ч. олио
1 бр. кисела зелка
2 с.л. червен пипер
сол
черен пипер

приготвяне:
Изчистената и измита кокошка се посолява, натрива се с червен пипер и се оставя. В това време се приготвя плънката. Измива се булгурът и се сварява за около 15 минути След това се изцежда от водата. В тиган се слага зелето нарязано, налива се олиото, прибавя се булгурът, налива се 1/2 ч.ч. вода и се задушава 30 минути под капак. Кокошката се пълни и зашива. Останалата плънка се слага в глинен гювеч, върху нея кокошката, налива се 1/3 ч.ч. вода и 1/3 ч.ч. зелев сок, захлупва ссе с капак и се пече около час и половина при температура 200 С.

1
2
3 4 5 6 7 8
Вкусни рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft