Пълнени патладжанени половинки

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Пълнени патладжанени половинки
Пълнени патладжанени половинки
admin
Добавена от: admin
9559
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4 патладжана
120 гр. гъби
1 глава лук
2 домата
малко прясно мляко
120 гр. шунка
2 филии бял хляб без кората
60 гр. краве масло
няколко триъгълничета топено сирене
черен пипер
сол
магданоз

Филиите хляб заливаме с прясното мляко и оставяме да се напоят. Нарязваме доматите на кубчета. Патладжаните разполовяваме надлъжно и издълбаваме. Запържваме ситно нарязания лук, гъбите (нарязани на филийки) и доматите. Добавяме размачканите филии хляб, нарязаната на ситно шунка и вътрешността от патладжаните. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и добавяме топеното сирене. Разбъркваме добре, за да се поеме равномерно сиренето и пълним с получената смес патладжаните. Отгоре нарязваме на парченца маслото и запичаме в умерена фурна.
Готовите патладжани поднасяме с доматен сос и ситно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft