За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ястия с месо
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Пълнени чушчици в доматен сос - чудна гозба за всеки вкус!
                                                                                                                                    Пълнени чушчици в доматен сос - чудна гозба за всеки вкус!
    
    
     
                
            
                23 Юни 2016
            
            
            35272
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
Запържете в олио ситно нарязания лук, настъргания морков, добавете месото и го задушете добре. След това добавете и ориза. Запържете го леко, а после подправете на вкус с Вегета, черен пипер и 1 чаена лъжичка червен пипер.
Напълнете чушките, но не ги тъпчете много.
Подредете ги в тавичка, отгоре залейте с доматения сос, добавете чаша вода, дафиновите листа, малко олио и покрийте тавата с фолио или капак. Поставете в предварително загрята фурна и оставете да се пече около един час. След това махнете капака/фолиото и оставете да се запече и отгоре.
Забележка:
Ако ви остане от плънката, разпределете я около чушките.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








