Бързи и вкусни реване рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Реване рецепта с плодове
346178

Реване рецепта с плодове

А ТЕСТОТО
яйца - 2 броя, брашно - 125 г, кисело мляко - 125 г, захар - 70 г, орехи - 50 г нарязани, бакпулвер - 1 ч.л., праскови - 300 - 400 г
ЗА СИРОПА
захар - 150 гвода - 150 млканела - 1 пръчка

Разбийте жълтъците със захарта на пухкав крем. Добавете киселото мляко, пресятото брашно с бакпулвера, нарязаните или счукани орехи и хомогенизирайте. След това объркайте с разбитите на твърд сняг белтъци.

Сипете сместа в тава с хартия за печене. Отгоре разпръснете нарязаните на парчета и оваляни в галета праскови. Сложете сладкиша да се изпече в умерена фурна докато клечката, забучена вътре излезе суха.

За сиропа варете за 5-10 минути водата със захарта и канелата. Вместо вода може да използвате сок от компот от праскови.

Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета.  

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Торти и сладкиши
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft