Редена празнична салата

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Редена празнична салата
Редена празнична салата
admin
Добавена от: admin
54463
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 бр. сварени картофи (едри)
500 г пресни гъби
2 глави лук
500 г моркови
500 г пилешко филе (сварено и овкусено, накълцано)
4 бр. сварени яйца
300 г кашкавал
майонеза
сол, черен пипер
масло

Гъбите се задушават предварително в масло с малко сол и черен пипер. Лукът се накълцва на ситно и се запържва. Морковите се настъргват на едро и се задушават в масло. В плато се нареждат на редове настърганите на едро картофи, гъбите, майонезата, пилешкото месо, морковите и лука (объркани заедно), майонеза, варените яйца, кашкавала, и отгоре отново майонеза. Украсява се по желание - с настърган кашкавал или изрязано в различни формички сварено цвекло.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft