14 Март 2013
                
                31637
            
                                                                        Рецепта за мусака - смесен режим на Дюкан
                                                                                                
                            Рецепта за скумрия плакия - смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за кюфтета с гъбен сос - смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за пълнени камби - смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за сьомга на скара- смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за пълнена зелена пиперка - смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за пълнени чушки с телешка кайма - смесен режим на Дюкан
                                                                                                Рецепта за спанак с яйца - смесен режим на Дюкан
                                                            
                Рецепта за скумрия плакия - смесен режим на Дюкан
	Съставки
	2 скумрии
	2-3  домата 
	черен пипер
	бахар на зърна
	дафинов лист
	чесън на вкус
	Приготвяне
	Осолената и наръсена с черен пипер  скумрия  се слага в тава. Доматите, дафиновите листа, пипера, бахара, нарязаните  скилидки чесън  се задушават в тиган. И се изсипват в тавата при  рибата . Така се пекат на 250 градуса, като рибата се обръща.
Диети и отслабване
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







