Рибно филе в сметанов сос
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            18671
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Накиснете рибата за 10-тина минути в 1 ч.ч. вино, сол и черен пипер. Загрейте маслото в тиган и задушете за кратко накълцания лук. Щом леко омекне, сипете сметаната, разбъркайте и добавете горчицата, останалта 1 чаша вино и смлените бадеми. Посолете на вкус и оставете да къкри на слаб огън за около 10 минути. 
	
	Накрая добавете черен пипер на вкус. Сложете филето от хек в намазлена тава за печене, залейте със сметановия сос и сложете да се пече за около половин час в умерена, предварително загряна фурна. Поднесете порция хек, поръсена с наситнен магданоз. Поднесете с гарнитура от варени пресни картофчета.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








