Свинско вретено

вход през zajenata.bg
Свинско вретено
admin
Добавена от: admin
137770
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

600-700 гр. свинско филе
200 гр. гъби
1 глава лук
1 варено яйце
200 гр. меко сирене (кашкавал)
1 маринована чушка
няколко листенца пресен босилек
черен пипер
червен пипер
олио
сол

Свинското се начуква с чук за пържоли, за да стане крехко. Натърква се добре със сол и черен пипер. Гъбите и лукът се режат на ситно и се запържват в малко олио до омекване. Дръпват се от огъня и към тях се добавят нарязаното ситно яйце, натрошеното сирене (настърган кашкавал) и накълцаната маринована чушка. Месото се разстила върху широка дъска, отгоре се разпределя плънката и на няколко места се слагат листенцата босилек. Месото се навива на стегнато руло, което се закрепя с дървени клечици или се увива с потопен във вряща вода конец. Отгоре се намазва с олио и малко червен пипер и се пече на скара или във фурната - в тавичка с малко топла вода.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft