Свинско с гъби
    
    
     
                
            
                24 Октомври 2014
            
            
            45392
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете гъбите на парчета, а месото - на кубчета. Ситно нарязания лук задушете в малко олио. Добавете гъбите и задушавайте около 10 минути, след това добавете месото. Запържете го леко, добавете малко вода и задушавайте около 20 минути. Когато месото е полуготово, прибавете ориза и отново при необходимост  - вода. Продължете да задушавате, като от време на време разбърквате. Когато оризът е почти сварен, добавете Вегетата, магданоза и чесъна, ситно нарязан. Преди края прибавете сока от домати и разбъркайте заедно няколко минути. Сервирайте топло със салата от зеле или с домашно прясно сирене.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








