Какво да сготвя за вечеря с кисело зеле

вход през zajenata.bg
92382
Свинско с кисело зеле

Свинско с кисело зеле

1 кг свински гърди
1 кисела зелка (800-1000 г)
1 голяма глава лук
1 с. л. червен пипер
1 ч. ч. зелев сок

Лукът се реже наситно, запържва се в сгорещеното олио около 1 минута и се оттегля от котлона. Поръсва се с червен пипер и се разбърква. Прибавя се нарязаното на тънки ивички зеле (аз винаги измивам зелето предварително със студена вода), залива се със зелев сок. Тенджерата се връща на котлона и се задушава 2-3 минути.

В голям глинен съд се подрежда нарязаното на порции месо със сланината към дъното. Покрива се със задушеното зеле и похлупва.

Пече се при температура 200 градуса около час.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft