Ястия от здравословната тайландска кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско с праскови и карамелизиран грах
102072

Свинско с праскови и карамелизиран грах

* 900 г свинско контрафиле
* 300 г праскови от компот
* 400 г грах
* 3 с.л. масло
* 4 с.л. зехтин за намазняване
* стръкове мащерка или кълнове за украса
* праскови от компот за украса

Филето се реже на порционни парчета, натрива се с намачканите праскови и маслото и се запържва в намазнен със зехтина тиган за 3-4 минути от всяка страна. Пече се в сгорещена до 200 С фурна 13 минути и се разпределя на порции в затоплени чинии. Граха се бланшира и се добавя към свинското. Ястието се украсява с мащерка и с парчета плодове от компота.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft