Селски ретро хлебчета със сирене и масло
    
    
     
                
            
                12 Юли 2015
            
            
            15557
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Пресейте брашното и направете в средата му кладенче. Вътре изсипете настърганото сирене, 1 с.л. вода, заедно с разтворената в нея сол, и киселото мляко с угасената вътре сода. Омесете средно меко тесто, което разделете веднага на 6 еднакви топки. Прехвърлете питките в намаслена и поръсена с брашно тавичка. В средата на всяка топка с пръст натиснете, така че да се оформи дупчица, и във всяка вдлъбнатина поставете парченце масло. Печете хлебчетата на силна, предварително загрята фурна - 220 градуса, около 20 минути. Трябва да покафенеят леко.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








