1 парче джинджифил – 5 см. (обелено и едро нарязано)
	1 голяма глава лук (едро нарязана)
	1 червена пиперка (едро нарязана)
	4 домата (едро нарязани)
	4 ч. ч. рибен бульон
	1 с. л. рибен сос
	1/4 ч. л. лют червен пипер
	4 ч. ч. кокосово мляко
	48 бр. големи опашки от скариди
	3/4 ч. ч. кориандър (ситно нарязан)
	1/2 ч. ч. магданоз (ситно нарязан)
	 Сложете джинджифила, лука, пиперката и доматите в кухненски робот и пасирайте на гладко пюре. Изсипете сместа в тенджера и варете на най-високата степен 3-4 мин., като непрекъснато бъркате.
	Прибавете рибния бульон, рибния сос и червения пипер и разбъркайте хубаво. Оставете да заври, намалете котлона и варете 10 мин. Прибавете кокосовото мляко и скаридите и варете на най-високата степен, като бъркате непрекъснато около 3 мин. Намалете котлона и варете още 3 мин. Преди да сервирате прибавете кориандъра и магданоза и разбъркайте. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








